petek, 19. februar 2016

Ideje za kopalnico - IKEA

Video: IKEA - A faster, smoother family bathroom


Organizirajmo kopalnico!

Kopalnica je prostor, kjer se umivamo, kopamo ali tuširamo, negujemo, ličimo, si urejamo pričesko, preoblačimo in še bi se kaj našlo. Mila, šamponi, losjoni, kreme, dišave, laki za nohte, skratka tisoč in ena drobnarija v kopalniciKam boste vse to pospravili?

Ikea - platnene škatlice za shranjevanje v kopalnici.
Ikea - platnene škatlice za shranjevanje v kopalnici.

Nered v kopalnici ustvarja občutek utesnjenosti in nezadovoljstva. Prav tako vizualno pomanjša prostor, ki je povečini že tako majhen. Zato izkoristite prostor s premišljeno postavitvijo kopalniških elementov in omaricVidne površine ohranite urejene, prazne in čiste. Manj predmetov, svetle pastelne in nežne barve bodo navidezno povečale prostor - kopalnico, kar bo pozitivno vplivalo na vaše razpoloženje.
Ikea - plastične posode za shranjevanje v kopalnici
Ikea - plastične posodice za shranjevanje v kopalnici


Ikea - lesene škatlice za shranjevanje v kopalnici
Ikea - lesene škatlice za shranjevanje v kopalnici




Platnene košare, leseni zabojčki, posode, škatle, itd. v kopalnici.




V omari in na policah še za bolj urejen videz uporabite košare, škatle in druge dodatke. Majhne platnene škatle v katere lahko pospravite lake za nohte, šminke, svinčnike, majhne stekleničke ali mila in druge pripomočke, bodo kot nalašč za to. Skratka prav bodo prišle posode različnih velikosti, steklene, plastične, lesene ali kovinske. Če nosite nakit, ne pozabite na posebno dekorativno skodelico ali škatlico, kamor ga boste odložili med umivanjem ali pred spanjem.

Ikea - pisani obešalniki.
Ikea - pisani obešalniki.


Koš za umazano perilo je še en obvezen artikel, ki ga moramo imeti v kopalnici. Tako bomo preprečili, da se nam ne bo vsak dan na tleh nabral kupček umazanih nogavic in spodnjega perila. Prav tako tako je pomemben majhen koš za smeti. In pa obešalniki, da bomo lahko obesili perilo ali kopalni plašč.

http://www.notranjaoprema.si/


Ni komentarjev:

Objavite komentar